Airsoft Oradea
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Airsoft Oradea - Forumul echipei A.R.G.U.S - Airsoft Oradea
 
HomeSearchRegisterLog in

 

 Regulament forum

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 17
Join date : 2014-06-04
Age : 20
Location : Oradea

Regulament forum Empty
PostSubject: Regulament forum   Regulament forum EmptyThu Jun 05, 2014 10:11 am

Regulament A.R.G.U.S

Toti userii au obligatia sa completeze profilul cu avatar (poza proprie, fara masca, sa poate fi recunoscut), cu data nasterii si localitatea.

Regulament general:

1. Utilizand acest forum sunteti de acord sa nu postati informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei !

2. Sunteti DE ACORD sa nu postati informatii care ar putea incalca legile copyright-ului. (NO WAREZ , CRACKS , MP3's and stuff)
Spam-ul, flood-ul.

3. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, https://airsoftoradea.forumgratuit.ro nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum. Datorita caracterului "real time" incalcari accidentale ale legilor in vigoare pot aparea! In cazul in care detectati o asemenea anomalie sunteti invitati sa ne contactati in scopul clarificarii problemei !

4.http://airsoftoradea.first-forum.com NU va divulga si nu va folosi datele puse la dispozitie de catre userii acestui forum (IP, e-mail, ...etc), NU VOM FOLOSI aceste date in scopuri comerciale.

5. Discutiile OFF TOPIC sunt strict interzise ! Moderatorii vor sterge dupa cum cred de cuviinta aceste discutii si vor aplica masurile pe care le considera NECESARE... FARA a fi obligati sa dea detalii asupra actiunilor lor ! Forumul nostru nu face parte din circuitul "Daciada" deci NU este necesar sa postati FARA rost ... numarul de posturi sau marimea punctajelor afisate nefiind relevante pentru multi dintre noi

6. Orice post care nu-si propune decat sa adauge un +1, fara sa transmita o idee (fie ea on-topic sau off-topic) va fi considerat "post hunt"

7. TOTI membrii forumului raspund personal pentru continutul mesajelor publicate.

8. ODATA inregistrat un membru, AUTOMAT proprietatea asupra asupra TUTUROR posturilor create devin proprietatea https://airsoftoradea.forumgratuit.ro! USERUL nu are dreptul sa ceara stergerea contului creat si a posturilor aferente, aceasta decizie fiind NUMAI la latitudinea si discretia administratorilor forumului !

9. Accesul folosind proxy-uri anonime este INTERZIS !
Luam aceasta masura pentru a prevenii abuzurile comise de catre anumite
"clone" ale unor useri BANATI.

10.Posturile cu continut de tip pornografic (chiar si cenzurat), politica extremista sau discriminatorie (ce fac referire la anumite nationalitati, rase, religii etc), materiale imorale si ofensive (chiar si cenzurate) sunt interzise. Acest tip de continuturi sunt pedepsite prin banare permanenta, fara avertizare.

11.Insulta la adresa unui membru al echipei sau amenintarile la viata reala adresate oricarui al membru al comunitatii https://airsoftoradea.forumgratuit.ro, sunt strict interzise. Nerespectarea acestor reguli duce la ban permanent de pe forum

12. Post-hunt-ul se pedepseste cu avertisment.

13. Spamul, adica postarea de continuturi care nu au legatura cu sectiunea sau discutia respectiva, este interzis. Se considera spam si raspunsurile formate numai din emoticoane sau imagini. Orice tentativa de spam se pedepseste cu un avertisment.

14.Acelasi lucru se aplica si pentru postarile/mesajele care au ca obiectiv sa incite ceilalti membri pentru a deranja si/sau insulta (flaming). Insultele si limbajul neadecvat, posturile vulgare (chiar si cenzurate), duc la avertizarea userului respectiv, sau, depinzand de gravitatea acestora, duc direct la ban permanent.

15.Greselile in cunostinta de cauza fac dovada sfidarii directe a regulamentului, si automat se transforma in intentii. In aceste cazuri, sanctiunea este banarea directa.

Acest regulament intra in vigoare in momentul afisarii lui pe forum.

Regulamentul poate si va fi modificat FARA instiintarea prealabila a userilor asa ca din cand in cand ar fi bine sa mai aruncati o privire peste el.
Back to top Go down
https://airsoftoradea.forumgratuit.ro
 
Regulament forum
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Airsoft Oradea :: Regulamen :: Regulament forum-
Jump to: